Wat doet Audiomaniac

Muziek Compositie

Wij maken muziek op maat, voor en met het allerbeste resultaat. Muziek bij film, documentaire, commercials voor radio en tv, presentaties, evenementen. Alles waar muziek een versterkende factor kan zijn. We werken samen met een profesioneel team musici, producenten en technici voor een zo allround mogelijke aanpak.

Stemopnames

Audiomaniac beschikt over een uitstekende acoustische zang/spreekcabine waarin een optimaal resultaat wordt behaald voor reclamespots voor tv en radio. Ook zeer geschikt voor zang en blaasinstrumenten zoals trompet of saxofoon.

Produktie van liedjes, songs

Liedjes voor theater en musical worden door ons van top tot teen bedacht. Er wordt op conceptbasis gekeken naar de tekst en muziek. Zowel Nederlands als Engelstalig.

Radio Commercials

Soundlogos, pakkende herkenbare tunes en een passende spreekstem. Drie belangrijke ingredienten voor een goede radio of tv-commercial. Al bijna 10 jaar ervaring op dit gebied bedenken we met de klant, welk soort spot het beste effect bereikt. Vaak werken we met tekst en reclamebureaus samen op dit gebied.

Geluidsontwerp Soundscapes

Bij grote (of kleine) events kan een Soundscape uw presentatie zeer doen opfraaien. Wij maken een muziekstuk/soundscape in de sfeer die u graag wenst.

Sound FX

Uw film is klaar maar hier en daar is het geluid zacht en harder, onverstaanbaar? Audiomaniac is specialist in het nabewerken van de audio voor uw film. Tevens bieden we sound-fx waardoor de film een stuk krachtiger wordt.

Arrangeren van uw liedjes

Heeft u een leuke tekst liggen of complete nummers die u wilt uitwerken. Als u wilt, schrijven wij de 'vlooiemars' voor een symfonisch orkest uit. U kunt het zelf inzingen, of maakt een keuze uit verschillende professionele zangers.

Jingles, Korte tunes, Ringtones

Van 1sec effecten tot 20 sec tunes.

Spelletjes, Games

Voor Iphone, Android, Javascript games hebben wij een aantal opdrachten gedaan. Bijvoorbeeld Shut your Beak (iphone)